Όμορφες καλοκαιρινές διακοπές στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Κυκλαδικό σύμπλεγμα είναι μια ομάδα νησιών που βρίσκονται στο Αιγαίο Πέλαγος. Θεωρούνται από τους καλύτερους προορισμούς για διακοπές σε ολόκληρο τον κόσμο, παρέχοντας στους επισκέπτες ποικιλία χαρακτηριστικών.

Ολα τα κυκλαδικά νησιά διαθέτουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά όπως είναι η παραδοσιακή κυκλαδική αρχιτεκτονική, τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια, τα εντυπωσιακά αρχαιολογικά, ιστορικά, θρησκευτικά και φυσικά αξιοθέατα, τα γραφικά παραθαλάσσια και ορεινά χωριά και οι ατελείωτες παραλίες. Κάθε νησί όμως, διακρίνεται για ορισμένα στοιχεία που το καθιστούν ξεχωριστό και απόλυτα μοναδικό.

Οι Κυκλάδες μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, αφού προφέρουν τόσο έντονες και συναρπαστικές, όσο και ήσυχες και ξεκούραστες διακοπές. Στις Κυκλάδες θα βρείτε σίγουρα το νησί που σας ταιριάζει, είτε ταξιδεύετε σαν οικογένεια ή παρέα φίλων, είτε σαν ζευγάρι ή μόνος.

Τα κύρια Κυκλαδικά Νησιά είναι: η Αμοργός, η Ανάφη, η Ανδρος, η Αντίπαρος, η Δήλος, η Ιος, η Κέα, η Κίμωλος, η Μήλος, οι Μικρές Κυκλάδες (η Δονούσα, η Ηρακλειά, τα Κουφονήσια και η Σχοινούσα), η Μύκονος, η Νάξος, η Πάρος, η Σαντορίνη, η Σέριφος, η Σίκινος, η Σίφνος, η Σύρος, η Τήνος και η Φολέγανδρος.active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης