Η Εταιρία μας

 

Τo TEMPI TRAVEL ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1986 από τον Δημήτριο Κανάκη, ξεκινώντας από την οδό Βορέου 1 και Αιόλου στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Μοναστηράκι. Τρία χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στην οδό Ερμού 64, όπου λειτουργεί έως και σήμερα. 
 

Το 1990 η έδρα μεταφέρθηκε στη Λάρισα, στην οδό Παπαναστασίου 33, και το γραφείο της Αθήνας λειτουργούσε  πλέον σαν υποκατάστημα. 

 
Αργότερα, το 1999, μετά από 10ετή δυναμική παρουσία στην πόλη της Λάρισας, το κεντρικό γραφείο μας μεταφέρθηκε στην οδό Μανωλάκη 9-11, όπου και παρέμεινε έως το 2011. 
 
Έκτοτε, μεταφέρθηκε σε νέα και ιδιόκτητα γραφεία στην οδό ΒΕΛΛΗ 6, κοντά στη Νομαρχία (νυν Περιφέρεια Θεσσαλίας), όπου λειτουργεί έως και σήμερα. 
 
Τον Μάρτιο του 2016, ακριβώς 30 χρόνια από την έναρξη του TEMPI TRAVEL, δημιουργείται το TEMPI HOLIDAYS από τον Νικόλαο Κανάκη, μία νέα εταιρεία η οποία αποτελεί έναν συνδυασμό εμπειρίας στο χώρο του Τουρισμού και νέων καινοτόμων ιδεών. 
 
Ως κεντρικό γραφείο λειτουργεί πλέον αυτό της Αθήνας (ΕΡΜΟΥ 64, 1ος όροφος) και το αντίστοιχο της Λάρισας ως υποκατάστημα (ΒΕΛΛΗ 6, 1ος όροφος).  
 
Μέσω της δραστηριότητας και των δύο γραφείων μας σε Αθήνα και Λάρισα, καλύπτουμε όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών: αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια εσωτερικού-εξωτερικού, ατομικά και ομαδικά εκδρομικά πακέτα αναψυχής, καλοκαιρινές διακοπές, κρατήσεις ξενοδοχείων εσωτερικού-εξωτερικού, κρουαζιέρες, γαμήλια ταξίδια. 
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 2001 το Πρακτορείο μας είχε αποκτήσει την άδεια IATA (27210842), η οποία μας δίνει την δυνατότητα άμεσης έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο. 
 
Επιπλέον, ασχολούμαστε ενεργά και με την οργάνωση διαφόρων Επαγγελματικών Ταξιδιών που αφορούν επισκέψεις Διεθνών Εκθέσεων Εξωτερικού, ιδιαίτερα στους εξής κλάδους: Γραφικών Τεχνών, Φωτογραφίας, Τροφίμων, Συσκευασίας, Πλαστικών, καθώς και άλλων μεγάλων επαγγελματικών κατηγοριών.
 
Σήμερα, εν έτει 2023, μετά από 37 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον τουριστικό χώρο, το TEMPI HOLIDAYS έχει δημιουργήσει το δικό του δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο, εφόσον συνδέεται on line με μεγάλους παγκόσμιους Τουριστικούς Οργανισμούς.
 

Έτσι, η άμεση εξυπηρέτηση, οι οικονομικές τιμές, η φερεγγυότητα και η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τη φιλική μας συμπεριφορά, σας προσφέρουν τουριστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ταξιδεύοντάς σας καθημερινά σε όλους τους προορισμούς που έχετε ονειρευτεί!

 
 
Νικόλαος Κανάκης,
 
ιδιοκτήτης TEMPI HOLIDAYS
TEMPI HOLIDAYS-ΛΑΡΙΣΑ
TEMPI HOLIDAYS-ΛΑΡΙΣΑ
TEMPI HOLIDAYS-ΛΑΡΙΣΑ
TEMPI HOLIDAYS-ΛΑΡΙΣΑ
TEMPI HOLIDAYS-ΛΑΡΙΣΑ
TEMPI HOLIDAYS-ΛΑΡΙΣΑ
TEMPI HOLIDAYS-ΑΘΗΝΑ
TEMPI HOLIDAYS-ΑΘΗΝΑ
TEMPI HOLIDAYS-ΑΘΗΝΑ
TEMPI HOLIDAYS-ΑΘΗΝΑ
TEMPI HOLIDAYS-ΑΘΗΝΑ
TEMPI HOLIDAYS-ΑΘΗΝΑ
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης