Η Εταιρία μας

Το TEMPI HOLIDAYS μεταφέρθηκε σε νέα  ιδιόκτητα γραφεία !

Μετά από 12ετή δυναμική παρουσία στη Μανωλάκη 9-11 ( προηγήθηκαν άλλα 10 στην Παπαναστασίου 33 )  , μεταφέρθηκε σε νέα και ιδιόκτητα γραφεία.

Η νέα μας διεύθυνση είναι :

ΒΕΛΛΗ 6, 1ος όροφος, δίπλα στη Νομαρχία ( Τώρα Περιφέρεια Θεσσαλίας )

Ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο του πάρκινγκ ΟΥΗΛ ( Πάνω από την ACS).

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας παραμένουν τα ίδια.

2410259401-2. E-MAIL : [email protected] www.tempiholidays.gr

Τo Tempi Travel ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1986 από τον Δημήτριο Κανάκη και ξεκίνησε από την Βορέου 1 και Αιόλου, Αθήνα. Τρία χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στην Ερμού 64, όπου λειτουργεί έως σήμερα

Το 1990 η έδρα μεταφέρθηκε στη Λάρισα , στην οδό ΒΕΛΛΗ 6, 1ος όροφος, πίσω από τη Νομαρχία, ακριβώς απέναντι απο την κεντρική είσοδο του πάρκινγκ ΟΥΗΛ ( Πάνω από την ACS)   και το γραφείο της Αθήνας λειτουργεί πλέον σαν υποκατάστημα. Με την έναρξη λειτουργίας ασχοληθήκαμε με την έκδοση εισιτηρίων (αεροπορικών και ακτοπλοϊκών), καθώς και με οργανωμένες εκδρομές συνεργατών μας.

Λίγο αργότερα ξεκινήσαμε την οργάνωση Επαγγελματικών Ταξιδιών για επισκέψεις Διεθνών Εκθέσεων Εξωτερικού, ιδιαίτερα στους κλάδους: Γραφικών Τεχνών, Φωτογραφίας, Τροφίμων, Συσκευασίας, Πλαστικών και άλλων μεγάλων επαγγελματικών κατηγοριών.

Με την έναρξη λειτουργίας του Κεντρικού Γραφείου στη Λάρισα, καλύπτουμε όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών: Αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια εσωτερικού-εξωτερικού, ατομικά και ομαδικά εκδρομικά πακέτα αναψυχής, καλοκαιρινές διακοπές, κρατήσεις ξενοδοχείων εσωτερικού-εξωτερικού.

Το 2001 το Πρακτορείο μας απέκτησε την άδεια IATA (272 10842) που μας δίνει την δυνατότητα άμεσης έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο. Μετά από 26 έτη παρουσίας στον τουριστικό χώρο το Tempi Travel έχει δημιουργήσει το δικό του δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο και συνδέεται on line με μεγάλους παγκόσμιους Τουριστικούς Οργανισμούς.

Έτσι η άμεση εξυπηρέτηση, οι  οικονομικές τιμές ,η φερεγγυότητα και η εμπειρία σε συνδυασμό  με την φιλική μας συμπεριφορά σας προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης