Όμορφες καλοκαιρινές διακοπές στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Ανακαλύψτε τα Δωδεκάνησα!

Συνοπτική παρουσίαση των Δωδεκανήσων

Τα Δωδεκάνησα βρίσκονται στο νοτιοανατολικό τμήμα του Αιγαίου Πελάγους και χαρακτηρίζονται από υπέροχα ιστορικά αξιοθέατα, ιδιαίτερα αυτά που έχουν κληρονομήσει από την περίοδο της Ενετοκρατίας, εξαιρετικά θρησκευτικά μνημεία και θαυμάσιες παραλίες.

Τα Δωδεκάνησα προσφέρουν διακοπές για όλα τα γούστα κι έχουν ιδιαίτερα αναπτυγμένη τουριστική υποδομή, η οποία περιλαμβάνει ταξιδιωτικά γραφεία, πρακτορεία ενοικίασης αυτοκινήτων, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και καταστήματα, ικανοποιώντας κάθε επισκέπτη. Εάν σχεδιάζετε τις διακοπές σας στα Δωδεκάνησα, θ' ανακαλύψετε ότι υπάρχει μια πληθώρα από ξενοδοχεία, διαμερίσματα, στούντιο, πολυτελείς βίλες αλλά και δωμάτια προς ενοικίαση. Όλοι οι τύποι διαμονής προσφέρονται για ρομαντικές αποδράσεις, για διασκεδαστικές διακοπές με φίλους, αλλά και για ήρεμες οικογενειακές διακοπές.

Το σύμπλεγμα αποτελείται από 14 κύρια νησιά και πολλά μικρότερα νησάκια. Τα κύρια νησιά είναι η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, η Κάρπαθος, η Κάσος, το Καστελόριζο, η Κως, οι Λειψοί, η Λέρος, η Νίσυρος, η Πάτμος, η Ρόδος, η Σύμη, η Τήλος και η Χάλκη. Βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και συνδέονται το ένα με το άλλο με συμβατικό πλοίο, high-speed κι αεροπλάνο, διευκολύνοντας τους τουρίστες που επιθυμούν να ταξιδεύουν από νησί σε νησί.active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης