ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020 ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΓΕΦΥΡΙ ΚΟΚΟΡΗ - ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ – ΜΕΤΣΟΒΟ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

1 ΕΩΣ 3/5/20

 

Πρόγραμμα εκδρομής 


1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση στις 08:00 από ΑΘΗΝΑ με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν για καφέ και προαιρετικό γεύμα στο MOTEL REST και την Αμφιλοχία αντίστοιχα. Λίγο πριν την είσοδο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΔΙΟ, στο κέντρο της πόλης, δείπνο και διασκέδαση στο γνωστό μουσικό στέκι των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ τη ‘’ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΛΟΥΛΗ’’, διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και επίσκεψη στο κεντρικό Ζαγόρι. Η διαδρομή μας από τις ΚΑΡΥΕΣ, ανεβαίνει και περνά από το ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΗ και μας οδηγεί στο κεφαλοχώρι της περιοχής, το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ, ενώ σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού θα έχουμε ένα ξεχωριστό γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, όπου με μικρά πλοιάρια (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στο γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το << ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ >> του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη. Διαν/ση.
3Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων καθώς η καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ. Παραμονή, επίσκεψη και αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΙΟΝΙΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 148€
ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 130€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 30€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
• Εκδρομές, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή, δύο διαν/σεις στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, στο κέντρο των Ιωαννίνων.
• Δύο πρωινά σε μπουφέ
• Ένα δείπνο με μουσική σε ταβέρνα της πόλης.
• Ένα γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ.
• Αρχηγό – συνοδό.
• Φόρος διαμονής.
• Φ.Π.Α.

 

Για διαθεσιμότητα και πληροφορίες όσον αφορά το αναλυτικό πρόγραμμα και για κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΗΝΑ: 210 32 19 362 - 750, [email protected]

ΛΑΡΙΣΑ: 2410 259 401 - 402, [email protected]  Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης