Στα ορεινά χωριά της Αρκαδίας ,Βυτίνα-Στεμνίτσα-Δημητσάνα, 3 ήμερη οδική εκδρομή ,αναχώρηση 28 Οκτωβρίου από Αθήνα , από 125 ευρώ με ημιδιατροφή!

 

ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

ΟΛΥΜΠΙΑ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ -ΛΕΒΙΔΙ - ΒΥΤΙΝΑ – ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ- ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ -

ΛΑΓΚΑΔΙΑ- ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

 

Αναχώρηση 28 Οκτωβρίου 2020

 

Διάρκεια εκδρομής: 3 ημέρες.

 

Από 125!

 

Πρόγραμμα εκδρομής

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/10/2020

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση καθ’ οδόν. Εν συνεχεία για ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑ επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για ΛΕΒΙΔΙ στάση στην πλατεία του χωριού για να καταλήξουμε στο ορεινό χωριό ΒΕΛΤΕΣΙΝΙΚΟ καλά κρυμμένο μέσα στην πυκνή βλάστηση του ΜΑΙΝΑΛΟΥ σε υψόμετρο 115Ομ. κατάφυτο με έλατα και καρυδιές , γεμάτο με κόκκινες κεραμιδένιες στέγες , επιβλητικές εκκλησίες και τρεχούμενα νερά, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ το χωριό των αγωνιστών του 1821, το οποίο έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο

‘’ MANIATIS HOTELS & RESORT - KENTRIKON ‘’ 4****. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στο χωριό. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 29/10/2020

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ιστορική πόλη της ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε στο χωριό και να γευματίσουμε σε κάποιο από τα εστιατόρια του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/10/2020

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ το ορεινό χωριό της Αρκαδίας σε υψόμετρο 1100μ. με τα επιβλητικά πυργόσπιτα, τα πέτρινα καλντερίμια να χάνονται μέσα στις καρυδιές και τις κερασιές. Στην ζωντανή πλατεία του χωριού θα απολαύσουμε τον καφέ μας. Εν συνεχεία για το ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗΣ, μοναδικό στην Ελλάδα θα μας ξεναγήσει στην προβιομηχανική τεχνολογία της περιοχής, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Επόμενος σταθμός μας το πιο καλοδιατηρημένο χωριό της ορεινής Αρκαδίας την ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ απλωμένη σε μια λοφοράχη σε ύψος 950μ. με θέα την πεδιάδα της Μεγαλόπολης και το φαράγγι του Λούσιου ποταμού. Κατόπιν για το φημισμένο ορεινό θέρετρο της Πελοποννήσου την ΒΥΤΙΝΑ σε υψόμετρο 1050μ. που απλώνεται στους πρόποδες του Μαινάλου παραμονή, γεύμα. Περπατώντας στο χωριό θα ψωνίσουμε από τα μαγαζάκια παραδοσιακά προϊόντα και μην ξεχάσουμε να πάρουμε τυράκι και χωριάτικο ψωμί. Επιστροφή για ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 125 ευρώ με ημιδιατροφή

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1) Το εισιτήριο του πούλμαν,
2) το ξενοδοχείο ‘’ MANIATIS HOTELS & RESORT - KENTRIKON ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στα ΛΑΓΚΑΔΙΑ ,
3) τα 2 πρωινά,
4) τα 2 Δείπνα,
5) Αρχηγό - Συνοδό,
6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο,
7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),
8) Φ.Π.Α.

 

 

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ    :   210-32 19 362 / 32 19 750 / [email protected]  

ΛΑΡΙΣΑ   :   2410-259 401-2 / [email protected]

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ
ΒΥΤΙΝΑ
ΒΥΤΙΝΑ
Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης