Σέρρες-Λίμνη Κερκίνης-Σπήλαιο Αγγίτη-Δράμα, 4 ήμερη οδική εκδρομή ,αναχώρηση Οκτωβρίου από Αθήνα , από 188 ευρώ με πρωινό!

ΣΕΡΡΕΣ  - ΛΙΜΝΗ  ΚΕΡΚΙΝΗΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ  ΑΓΓΙΤΗ - ΔΡΑΜΑ

 

 ΠΑΛΑΙΟΣ  ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ – ΟΧΥΡΟ  ΡΟΥΠΕΛ   -  ΛΙΜΝΗ  ΚΕΡΚΙΝΗΣ   

ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΤΙΜΙΟΥ  ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  ΣΕΡΡΩΝ  -  ΣΠΗΛΑΙΟ  ΑΓΓΙΤΗ -  ΔΡΑΜΑ -  ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

 

Αναχώρηση 28 Οκτωβρίου 2020

 

Διάρκεια εκδρομής: 4 ημέρες

 

Από 188 !

 

Πρόγραμμα εκδρομής

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και της ΛΑΡΙΣΑΣ και συνεχίζουμε για το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, προαιρετικό γεύμα και μέσω Θεσσαλονίκης θα καταλήξουμε στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και με κατεύθυνση το Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΗ, επισκεπτόμαστε το γνωστό για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, ΟΧΥΡΟ του ΡΟΥΠΕΛ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και βαρκάδα προαιρετικά (καιρού επιτρέποντος). Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μια ακόμη συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, που κτίστηκε το 1270 και αποτελεί ένα εκπληκτικής ομορφιάς μνημείο της Βυζαντινής τέχνης. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε στην περιοχή της ΠΡΟΣΟΣΤΑΝΗΣ, δίπλα στο χωριό ΠΗΓΕΣ, το ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ η ΜΑΑΡΑ, το μεγαλύτερο ποτάμιο Σπήλαιο στον κόσμο. Επόμενος σταθμός η πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, για περιπάτους στο χώρο του Δημοτικού κήπου και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις ΣΕΡΡΕΣ, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόμενος σταθμός τα γραφικά ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, ένας παραδοσιακός οικισμός του νομού Λάρισας, χτισμένο στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών. Το χωριό φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και την βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού ριζάρι. . Ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ- ΛΑΜΙΑΣ, με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
188€ 168€ 260€

 

Περιλαμβάνονται:

  • * Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • * Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4*.
  • * Τρία πρωινά.
  • * Αρχηγός συνοδός.
  • * Φ.Π.Α.
  • * Φόρος διαμονής

 

Για διαθεσιμότητα και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ    :   210-32 19 362 / 32 19 750 / [email protected]  

ΛΑΡΙΣΑ   :   2410-259 401-2 / [email protected]  

 Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης