ΚΥΘΗΡΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΙΓΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!

ΚΥΘΗΡΑ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΙΓΟ

4 ΗΜΕΡΕΣ 30/4 ΕΩΣ 3/5/20


Πρόγραμμα εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από ΑΘΗΝΑ, με προορισμό τη ΝΕΑΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας από τη νέα εθνική οδό ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, με ενδιάμεση στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, μας οδηγεί το μεσημέρι στο λιμάνι της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για ΚΥΘΗΡΑ, άφιξη, μεταφορά στο ξεν/χείο, τακτοποίηση, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Θα επισκεφθούμε το ΛΙΒΑΔΙ με τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων, με (13) τόξα και συνεχίζουμε με τη ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το ΚΑΣΤΡΟ και καταλήγουμε στο ΚΑΨΑΛΙ το γραφικό λιμάνι με τους δυο πανέμορφους κολπίσκους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και συνεχίζουμε τη γνωριμία με το νησί, με επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ και το ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, ένα καταπράσινο χωριό με τα πολλά τρεχούμενα νερά και θα κλείσουμε τη γνωριμία με το νησί με το μεγαλύτερο χωριό του, τον ΠΟΤΑΜΟ. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην παραλία, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους για ΝΕΑΠΟΛΗ και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 188€
ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 160€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 60€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FILOXENIA, στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ.
 • Tρία πρωινά σε μπουφέ.
 • Εισιτήρια F/B από και προς τα ΚΥΘΗΡΑ.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

   Για διαθεσιμότητα και πληροφορίες όσον αφορά το αναλυτικό πρόγραμμα και για κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με γραφείο μας.

  ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΑΘΗΝΑ: 210 32 19 362 - 750, [email protected]
  ΛΑΡΙΣΑ: 2410 259 401 - 402[email protected]Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης