Πίνδος φθινοπωρινή, 4 ήμερη οδική εκδρομή ,αναχώρηση 28 Οκτωβρίου από Αθήνα , από 195 ευρώ με ημιδιατροφή!

  

 ΠΙΝΔΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ 

 

ΜΕΤΣΟΒΟ - BΛΑΧΟΧΩΡΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΣΑΜΑΡΙΝΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΝΔΟΥ - ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ - (ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ) - ΒΟΒΟΥΣΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΗΛΙΑΣ
 
 

Αναχώρηση: 28 Οκτωβρίου 2020

 

Διάρκεια εκδρομής: 4 ημέρες.

 

Από 195 !

 

Πρόγραμμα εκδρομής 

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00, στάση στην περιοχή του Αιγίου και συνεχίζουμε μέσω ΙΟΝΙΑΣ και ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΟΔΟΥ, για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στο Περιβόλι που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τα Zαγοροχώρια της Hπείρου, σε ένα ορεινό τοπίο μοναδικής ομορφιάς. Για όσους επιθυμούν, προτείνουμε εκδρομή με 4Χ4 (έξοδα ατομικά), για πεζοπορία στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα (Πυρήνας εθνικού δρυμού και αρκουδόρεμα). Αργά το μεσημέρι και αφού επιστρέψουμε από την Βάλια Κάλντα, επόμενος σταθμός μας η Βοβούσα, όπου είναι το πιο απομακρυσμένο χωριό της ανατολικής πλευράς του Ζαγορίου και μία μαγευτική εμπειρία για τον επισκέπτη. Μέσα από το χωριό περνάει ο Αώος ποταμός και είναι η βοή των νερών, αυτό που έδωσε στο χωριό την ονομασία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αρχίζει η όμορφη ‘ περιπλάνηση’ στον γύρω ορεινό όγκο. Η Σμίξη είναι το πιο κοντινό χωριό στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Η Σαμαρίνα είναι ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μ. περίπου, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Συνεχίζουμε με για να γνωρίσουμε το γεφύρι του Ζιάκα και το ψηλότερο γεφύρι της Δυτικής Μακεδονίας “το γεφύρι Αζίζ Αγά κοντά στο Τρίκωμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μέτσοβο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο, μήκους 5,02μ., από μαστόδοντα ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, όπου πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στην πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και την περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
195€ 175€ 285€

 

Περιλαμβάνονται:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
  • *Τρία πρωινά στο ξενοδοχείο και τρία δείπνα, σε παραδοσιακή ταβέρνα.
  • *Αρχηγός – συνοδός.
  • *Φόρος διαμονής.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟ – ΞΕΝΑΓΟ ΔΑΣΟΥΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΔΑΣΟΠΟΝΟ) ΣΤΗ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΓΕΥΜΑ ((ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ) 35 € ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ.

 

 

 
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ    :   210-32 19 362 / 32 19 750 / [email protected]  

ΛΑΡΙΣΑ   :   2410-259 401-2 / [email protected]

 

ΓΕΦΥΡΙ
ΓΕΦΥΡΙ
ΒΑΛΙΑ_ΚΑΛΝΤΑ3
ΒΑΛΙΑ_ΚΑΛΝΤΑ3
ΒΑΛΙΑ_ΚΑΛΝΤΑ1
ΒΑΛΙΑ_ΚΑΛΝΤΑ1
Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης