ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ, ΑΠΟΚΡΙΕΣ, 3 μέρες, Αναχ/ση: 09/3, Από 115 €!

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 9/3

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΡΟΜΗΣ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ., μικρές στάσεις στην περιοχή του Σχηματαρίου και της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε για το χωριό ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ στην περιοχή των ΤΕΜΠΩΝ. Παραδοσιακός  οικισμός του νομού Λάρισας, χτισμένος στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρουςΌσσα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών. Φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και τη βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού ριζάρι. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στη ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος σταθμός οι ΜΗΛΙΕΣ, ακολουθούν τα ΧΑΝΙΑ και ολοκληρώνουμε την "περιπλάνηση μας" στο ΠΗΛΙΟ με τη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό. Το απόγευμα καταλήγουμε και πάλι στο ΒΟΛΟ για να παρακολουθήσουμε ορισμένα από τα δρώμενα και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο τοπικός Δήμος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τον ΤΥΡΝΑΒΟ για να γιορτάσουμε τα κούλουμα και να παρακολουθήσουμε το παλαιό σατυρικό έθιμο 'ΜΠΟΥΡΑΝΙ'. Μετά το μεσημέρι αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

 

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

σε Δίκλινο

3ο άτομο έως

12 ετών σε τρίκλινο

σε Μονόκλινο

Tokalis 3*

115€*

110€

155€

125€

*Η τιμή ισχύει για κρατήσεις με προκαταβολή έως 9/2/19. Η τιμή ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και είναι δυνατόν εφόσον εξαντληθεί ο προβλεπόμενος αριθμός να καταργηθεί πριν τις 9/2/19.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TOKALIS 3*.
  • 2 πρωινά
  • 2  δείπνα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α. 
  • Φόρος διαμονής.

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ    :   210-32 19 362 / 32 19 750 / sales@tempiholidays.gr  

ΛΑΡΙΣΑ   :   2410-259 401-2 / info@tempiholidays.gr

 Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης