Ονειρεμένες προσφορές για τις ΜΑΛΔΙΒΕΣ !!! ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 7 ημέρες / 5 νύχτες, από 1.075 !!!

Ονειρεμένες προσφορές για τις ΜΑΛΔΙΒΕΣ !!!

ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 7 μέρες/5 διανυκτερεύσεις

Από  1.075 € !

 

 Περιγραφή

Στ’ αυτιά μας φτάνει πρώτα η φήμη τους και μετά το όνομά τους… Αποτελούν το συνώνυμο του κήπου της Εδέμ, του τόπου που θα επιλέξει κανείς για να κάνει ένα διάλειμμα απ’ ό,τι έχει μέχρι τώρα ζήσει και να κρατήσει μέσα του την ομορφιά για πολύ περισσότερο καιρό απ’ ό,τι θα διαρκέσει το τροπικό του μαύρισμα.

Στη ματιά του ταξιδιώτη που αποβιβάζεται στις Μαλδίβες καταφθάνει πρώτα η ασύγκριτη ομορφιά κι ακολουθεί η απέραντη εκτίμηση που νιώθει κανείς για έναν τόπο που αναγεννήθηκε μετά από μια μεγάλη συμφορά…

Μάλιστα, η ανάρρωση του τόπου από το καταστροφικό τσουνάμι του 2004 έχει πυροδοτήσει μια πραγματική φρενίτιδα τουριστικής ανάπτυξης, με νέα παραθεριστικά συγκροτήματα να ανοίγουν σχεδόν κάθε μήνα!

Η πολυτέλεια ξεχειλίζει σ’ αυτό το θαύμα της φύσης καταμεσής στον Ινδικό Ωκεανό. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα προσεγμένα καταλύματα, που εξασφαλίζει κανείς για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Αναφερόμαστε και στην πολυτέλεια με την οποία έχει στολίσει τις Μαλδίβες η φύση… Υπέροχοι κοραλλιογενείς σχηματισμοί, θερμές φιλόξενες θάλασσες σε χρώμα βαθύ μπλε, ήλιος καυτός και ουρανός καθαρός όλο το χρόνο, και φυσικά ο τόπος της απόλυτης ευδαιμονίας του δύτη - κι αυτό ισχύει για όποια από τις 26 φυσικές ατόλες κι αν διαλέξετε...

Αξίζει να δείτε και τη σύγχρονη πρωτεύουσα, Μαλέ, και ακόμα να ενημερωθείτε για τις συνεχείς προσπάθειες, την τελευταία πενταετία, που καταβάλλουν οι κυβερνητικές αρχές για να μετατρέψουν την τουριστική αυτή χώρα σε έναν από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον τόπους στον κόσμο.

Ολοκληρώνοντας την εικόνα πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας στις Μαλδίβες, τονίζουμε ότι στο μικρό αυτόν παράδεισο θα απολαύσετε τις διακοπές σας με όλες τις ανέσεις και ελευθερίες, δίχως να ενοχλήσετε σε τίποτα τους βαθιά θρησκευόμενους ντόπιους, ανάμεσα σε ανθρώπους που φθάνουν εκεί κυριολεκτικά από κάθε γωνιά της Γης…

 

ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ!!! 

 

Το ταξίδι σας περιλαμβάνει:

Aεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο επιλογής σας με διατροφή,μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, πληροφοριακό φάκελο του προορισμού, υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου. Αναχώρηση από την Αθήνα με την Turkish Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης ,ή με επιβάρυνση με Qatar, Emirates και Alitalia. Οι αεροπορικοί ναύλοι είναι ειδικοί και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

 

Διαφορά κόστους με άλλη αεροπορική εταιρεία & επιβαρύνσεις:

Emirates: +250 €άτομο για1/11-20/12 και + 370 € για 21/12-31/12
Qatar Αirways: +110 €/άτομο για 1/11-26/12 & 1/1-31/3 και για 27/12-31/12  +595 €/άτομο και +45 €/άτομο για αναχωρήσεις Παρασκευή - Κυριακή
Turkish Airlines: +75 €/άτομο 20-27/12
Αlitalia : +30 € για 1/11-14/12 & 1/1-31/3 και +105 € για 15-31/12

 

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων από Αθήνα:
Mε πτήσεις της Alitalia : 435 €/άτομο από Αθήνα & Θεσσαλονίκη
Με πτήσεις της Emirates: 395 €/άτομο
Με πτήσεις της Τurkish: 395 €/άτομο
Με πτήσεις της Qatar: 330 €/άτομο

 

Παρατηρήσεις: Οι αεροπορικοί ναύλοι είναι ειδικοί και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

 

Κρατήσεις & Πληρωμές

Για την οριστική προκράτηση, απαιτείται προκαταβολή 40% της τελικής τιμής, μαζί με τα διαβατήρια ή ταυτότητες των ταξιδιωτών και την υπογραφή της ταξιδιωτικής σύμβασης. Η εξόφληση του πακέτου θα πρέπει να γίνει 25 ημέρες πριν την αναχώρηση, εκτός από την εορταστική περίοδο 20/12-10/1, όπου απαιτείται εξόφληση 45 ημέρες πριν την αναχώρηση. 

Τοποθεσία

Η Δημοκρατία των Μαλδίβων  ή Μαλδίβες Νήσοι (Maldive Islands) είναι νησιωτική χώρα που συναποτελείται από ατόλες στον Ινδικό ωκεανό, νοτιοδυτικά της Ινδίας με έκταση 300 km² και πληθυσμό 396.334. Αποτελεί το μικρότερο σε πληθυσμό ασιατικό κράτος και επίσης το μικρότερο κράτος στον κόσμο όπου κυρίαρχη θρησκεία είναι το Ισλάμ. Ήταν βρετανικό προτεκτοράτο από το 1887 μέχρι την ολοκλήρωση της ανεξαρτησίας τους στις 26 Ιουλίου του 1965. Έγιναν Δημοκρατία στις 11 Νοεμβρίου του 1968. Σήμερα αποτελούν παγκοσμίως υψηλό πόλο τουριστικής έλξης. Πρωτεύουσα και μοναδική πόλη είναι το Μαλέ. Οι είκοσι έξι ατόλες των Μαλδίβων περικλείουν ένα έδαφος με 1.192 νησίδες, εκ των οποίων 250 νησιά κατοικούνται. 

Το κοραλλιογενές αρχιπέλαγος των Μαλδιβών βρίσκεται κοντά στον Ισημερινό, ακριβώς κάτω από το «Δάκρυ των Ινδιών», την Σρι Λάνκα. Το «Λουλούδι των Ινδιών», όπως αποκάλεσε τις Μαλδίβες ο Μάρκο Πόλο όταν τις πρωτοαντίκρισε, αποτελείται από 1.190 νησάκια και εκτείνεται νοτιοδυτικά της Ινδίας.

Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι προστατεύουν τα νησιά από τις καταιγίδες και τα μεγάλα κύματα του Ινδικού Ωκεανού. Ο ωκεανός αυτός έχει μεγάλη επίδραση στο κλίμα της χώρας, καθώς απορροφά, αποθηκεύει και απελευθερώνει σταδιακά την τροπική ζέστη, Η ζέστη μετριάζεται περαιτέρω από τις δροσερές θαλάσσιες αύρες.

Οι διακοπές στον τροπικό παράδεισο των Μαλδιβών αποτελούν μοναδική εμπειρία για τον σύγχρονο ταξιδιώτη, προσφέροντας ηρεμία και χαλάρωση, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και μοναδικό φυσικό περιβάλλον 

Αναφερόμαστε και στην πολυτέλεια με την οποία έχει στολίσει τις Μαλδίβες η φύση… Υπέροχοι κοραλλιογενείς σχηματισμοί, θερμές φιλόξενες θάλασσες σε χρώμα βαθύ μπλε, ήλιος καυτός ενώ ο βυθός τους θεωρείται από τους πλέον ενδιαφέροντες  παγκοσμίως για καταδύσεις. 

 

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και για κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ    :   210-32 19 362 / 32 19 750 / [email protected]  

ΛΑΡΙΣΑ    :   2410-259 401-2 / [email protected] 

MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES
MALDIVES

Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης