Καστοριά-Νυμφαίο-Φλωρινα-Πρέσπες, 4 ήμερη οδική εκδρομή ,αναχώρηση 28 Οκτωβρίου από Αθήνα , από 215 ευρώ με ημιδιατροφή!

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΝΥΜΦΑΙΟ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ

 

Αναχώρηση 28 Οκτωβρίου 2020

 

Διάρκεια εκδρομής: 4 ημέρες.

 

Από 215 !

 

Πρόγραμμα εκδρομής

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:45, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε αργά το απόγευμα στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας < ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ>. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, και αγορές σουβενίρ, γουναρικών. Δείπνο με μουσική σε ταβέρνα της πόλης, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ, για να γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, αλλά και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, μέσω (καιρού επιτρέποντος) ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου θα έχουμε και στάση γνωριμίας με την ακριτική πόλη. Δείπνο και διαν/ση στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με μικρή παράκαμψη - επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά, προσπερνώντας ακολούθως την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ - ΛΑΜΙΑΣ με μικρή ενδιάμεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
215€ 190€

305€

 

Περιλαμβάνονται:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EUROPA 4*, της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
  • *Τρία πρωινά και τρία δείπνα.
  • *Αρχηγός – συνοδός.
  • *Φόρος διαμονής.
  • *Φ.Π.Α.

 

 

 

 

Για διαθεσιμότητα και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ    :   210-32 19 362 / 32 19 750[email protected]  

ΛΑΡΙΣΑ   :   2410-259 401-2[email protected]  Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης