ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΧΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ - ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΧΑΝΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ - ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

1 ΕΩΣ 3/5/20

Πρόγραμμα εκδρομής 

1η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση 08:30, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση για καφέ, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, γεύμα προαιρετικά στα περίφημα τσιπουράδικα της πόλης, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και συνεχίζουμε για ΧΑΝΙΑ, τακτοποίηση στο ξεν/χείο, δείπνο, διαν/ση.
2η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος σταθμός η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και ακολουθούν οι ΜΗΛΙΕΣ, πριν καταλήξουμε στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, για γεύμα προαιρετικά.
Κλείνουμε την επίσκεψη μας στο βουνό των κενταύρων, με τη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου, ολοκληρώνοντας έτσι την ‘’περιπλάνηση μας’’ στο ΠΗΛΙΟ. Νωρίς το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη, στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ. Κτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων βρίσκεται η Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς. Η παλαιότερη ονομασία ήταν «Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου» και αποτελούσε μετόχι της σημερινής Μονής Άνω Ξενιάς.
Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το Γοργοπόταμο, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 128€
ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 115€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 30€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
• Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξεν/χείο CHANIA PALACE στα ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ.
• Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
• Αρχηγό – συνοδό.
• Φόρος διαμονής.
• Φ.Π.Α.


Για διαθεσιμότητα και πληροφορίες όσον αφορά το αναλυτικό πρόγραμμα και για κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΗΝΑ: 210 32 19 362 - 750[email protected]
ΛΑΡΙΣΑ: 2410 259 401 - 402, [email protected]

 Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης