ΓΑΥΔΟΣ, ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΛΙΒΥΚΟΥ Κ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ, 4ήμερη αεροπορική εκδρομή, αναχωρήσεις από ΑΘΗΝΑ 06-09 & 20-23/8/2021, από 330!

ΓΑΥΔΟΣ 

ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΛΙΒΥΚΟΥ Κ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Χανιά – Λουτρό – Ελαφονήσι – Αγια Ρούμελη –

Φαράγγι Σαμαριάς – Γαύδος – Πρέβελη – Ρέθυμνο

 

4ήμερη αεροπορική εκδρομή

Αναχωρήσεις από ΑΘΗΝΑ

06-09 & 20-23 Αυγούστου 2021

με την SKY EXPRESS

 

από 330 !

 

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

 

1η ημέρα: Αθήνα – Χανιά- Ελαφονήσι – Σφακιά -Λουτρό
Άφιξη στο αεροδρόμιο των Χανίων, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για μία από τις πιο όμορφες και φημισμένες παραλίες της Ελλάδας, το υπέροχο Ελαφονήσι. Το Ελαφονήσι είναι ένα μικρό νησί τόσο κοντά στην ακτή ώστε μπορεί κανείς να φτάσει περπατώντας μία απόσταση 200 περίπου μέτρων. Τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα, ρηχά νερά σε συνδυασμό με την ψιλή λευκή και κόκκινη, από τα κοράλλια, άμμο συνθέτουν ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς! Η διαδρομή προς το Ελαφονήσι δε θα σας αφήσει παραπονεμένους. Περνώντας μέσα από μικρά παραδοσιακά χωριουδάκια και διασχίζοντας κατά μήκος το Τοπολιανό φαράγγι φθάνουμε στο Ελαφονήσι θα είστε ελεύθεροι να χαλαρώσετε στην παραλία και να απολαύσετε το τοπίο και την θάλασσα. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στα Σφακιά απ’ όπου παίρνουμε το καραβάκι για το Λουτρό. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αγία Ρουμέλη -Φαράγγι Σαμαριάς – Λουτρό
Πρωινό και αναχώρηση με καραβάκι για την Αγία Ρουμέλη. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και χαλαρή βόλτα στο γραφικό χωριό για καφέ ή φαγητό σε κάποιο γραφικό ταβερνάκι. Από την Αγία Ρουμέλη υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν να διασχίσουν μέρος του φαραγγιού ξεκινώντας από το νότιο τμήμα και φθάνοντας στο πιο γνωστό μέρος του γνωστό ως Πόρτες ή Σιδερόπορτες, όπου οι πλευρές του έρχονται σε απόσταση μόλις 4μ., ενώ υψώνονται σε ύψος 500μ.! Το φαράγγι της Σαμαριάς αποτελεί το μακρύτερο φαράγγι της Ευρώπης και αποτελεί τμήμα του Εθνικού Δρυμού που ιδρύθηκε το 1962 για την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας των Λευκών Ορέων Το απόγευμα παίρνουμε το καραβάκι και επιστρέφουμε στο Λουτρό. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Εκδρομή στη Γαύδο
Πρωινό και ελεύθερη μέρα στο Λουτρό. Εναλλακτικά σας προτείνουμε κρουαζιέρα στην Γαύδο. Θα περάσουμε την μέρα μας στο νοτιότερο νησί της Ελλάδος, όπου φημίζεται για την εκπληκτική αίσθηση απομόνωσης, την απλότητα και τις μοναδικές παραλίες. Γαύδος, το νησί της ελευθερίας και της χαλάρωσης. Το απόγευμα επιστροφή στο Λουτρό.

4η ημέρα: Σφακιά – Πρέβελη – Ρέθυμνο– Πτήση επιστροφής από Χανιά
Πρωινό και στην συνέχεια αναχωρούμε με το πλοίο της γραμμής για τα Σφακιά, όπου θα παραμείνουμε για ένα καφεδάκι. Στην συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο με προορισμό μας την μονή Πρεβέλης. Στις όχθες της Πρέβελης σχηματίζεται το δεύτερο μεγαλύτερο φοινικόδασος της Κρήτης, μετά από αυτό στο Βάι, που φιλοξενεί το ενδημικό Κρητικό φοινικόδεντρο του Θεόφραστου. Το ποτάμι σχηματίζει μια μικρή λίμνη μήκους 500μ στην έξοδό του προς τη θάλασσα με νερό όλο το χρόνο. Μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος του ποταμού, κάτω από τη σκιά των φοινίκων και των άλλων δέντρων όπως και να αρχίσετε να ανηφορίζετε το υπέροχο φαράγγι. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο Ρέθυμνο όπου θα έχουμε ελεύθερη ώρα για φαγητό και βόλτα. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο των Χανίων για την πτήση της επιστροφής μας.

 

Οι τιμές είναι κατ' άτομο

 

Δωμάτιο

06-09/8, 20-23/08,

Δίκλινο

330 €

3ο άτομο ενήλικας

330 €

3ο άτομο παιδί έως 12

330 €

Μονόκλινο

420 €

 

Πτήσεις με Sky Express

 06 Αυγούστου Αθήνα – Χανιά GQ 250 06.50 07.50
09 Αυγούστου Χανιά – Αθήνα GQ 255 21.50 22.40

 20 Αυγούστου Αθήνα – Χανιά GQ 250 06.50 07.50
23 Αυγούστου Χανιά – Αθήνα GQ 255 21.50 22.40

 

Περιλαμβάνονται:

*Αεροπορικά εισιτήρια με φόρους αεροδρομίων & αποσκευή
*(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Madares στο Λουτρό
*Πρωινό καθημερινά
*Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής & τα καραβάκια
*Αρχηγός εκδρομής
*Ασφάλεια αστικής ευθύνης
*Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

*Είσοδοι σε μουσεία, σπήλαια και αρχαιολογικούς χώρους
*Ο φόρος διαμονής το δωμάτιο ημερησίως
*Η εκδρομή στην Γαύδο αξίας 50 € κατ’ άτομο
*Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημείωση:
Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ή ακόμα και να αφαιρεθεί κάτι αν κριθεί αναγκαίο από τον αρχηγό της εκδρομής για την καλύτερη διεξαγωγή του.

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ   :   210-32 19 362 / 32 19 750 / [email protected]  

ΛΑΡΙΣΑ   :   2410-259 401-2 / [email protected]   Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης