ΝΤΟΥΜΠΑΪ & ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ - 5 ή 6 ημέρες - αναχωρήσεις καθημερινά - από 490€ !

ΝΤΟΥΜΠΑΪ & ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

 

 

ΝΤΕΪΡΑ – ΜΠΑΡ ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΖΑΜΠΙΛ – ΤΖΟΥΜΕΪΡΑ – ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝΑ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΣΑΦΑΡΙ

 

5 ή 6 ημέρες

Καθημερινές αναχωρήσεις

Από 490€ !

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου θα πάρουμε την πτήση μας για την πόλη του Μέλλοντος ή αλλιώς τη Νέα Υόρκη της Μέσης Ανατολής, το μαγευτικό Ντουμπάι. Άφιξη στο αεροδρόμιο, συνάντηση με τον αντιπρόσωπό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ  ΜΕ ΓΕΥΜΑ (ΝΤΕΪΡΑ – ΜΠΑΡ ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΖΑΜΠΙΛ)
Μετά το πρωινό ξεκινάμε την πρώτη μας ξενάγηση για να δούμε την παλιά πόλη του Ντουμπάι και να καταλάβουμε το πως ξεκίνησαν όλα. Πρώτη μας επίσκεψη η περιοχή του Μπαρ Ντουμπάι και το κομμάτι της Μπαστάκια όπου βρίσκονται τα πρώτα “χτιστά”σπίτια του Ντουμπάι. Μια γραφική περιοχή με στενά δρομάκια την οποία θα διασχίσουμε (αν το επιτρέπει ο καιρός λόγω υψηλών θερμοκρασιών κάποιους μήνες του χρόνου) για να καταλήξουμε στο μουσείο του Ντουμπάι που στεγάζετε στο πιο παλιό κτίριο της πόλης, το Φρούριο Αλ Φαχίντι. Στο μουσείο θα δούμε πως ζούσαν οι ντόπιοι πριν την ανακάλυψη του πετρελαίου από βίντεο που θα παρακολουθήσουμε αλλά και από αναπαραστάσεις της καθημερινότητάς τους στο παρελθόν και έτσι θα έχουμε μια πληρέστερη εικόνα της πόλης και της εξέλιξής της.  Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο Creek, το κανάλι του Ντουμπάι όπου και θα επιβιβαστούμε στα Abra, τα πλωτά τους ταξί για να το διασχίσουμε και να φτάσουμε στην περιοχή της Ντέιρα. Εκεί βρίσκονται οι αγορές Χρυσού και Μπαχαρικών. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας σε μπαχαρικά, σουβενίρ και γιατί όχι σε χρυσό και μην ξεχάσετε το παζάρι στις τιμές. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ένα φυσικό χυμό από εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και αβοκάντο. Μετά τις αγορές θα έχουμε ένα πλούσιο γεύμα. Η ξενάγησή μας θα συνεχίσει με την περιοχή Ζαμπίλ όπου θα δούμε κάποια από τα παλάτια των Σεΐχηδων και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες μπροστά από το παλάτι του σημερινού Σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και παγώνια να κάνουν βόλτα στην είσοδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο και σας προτείνουμε να κάνετε την βραδυνή περιήγηση του Ντουμπάι. Στο Dubai by Night επισκεπτόμαστε 3 από τα πιο όμορφα σημεία του Ντουμπάι. Θα δούμε τα μεγαλύτερα συντριβάνια στον κόσμο να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο Madinat Jumeirah, ένα υπέροχο συγκρότημα με καταστήματα, καφέ, μπαρ και εστιατόρια και τέλος θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο ενυδρείο στον κόσμο σε κλειστό χώρο στο ξενοδοχείο Atlantis. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΜΕ ΓΕΥΜΑ (ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝΑ – ΝΗΣΙ ΦΟΙΝΙΚΑ – ΣΕΙΧ ΖΑΪΝΤ ΣΤΡΙΤ – ΜΠΟΥΡΤΖ ΧΑΛΙΦΑ)
Έχοντας δει το πως ξεκίνησαν όλα, στη σημερινή μας περιήγηση θα δούμε τι έχουν καταφέρει να φτιάξουν μέσα σε 45 χρόνια. Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για το κέντρο της πόλης ή αλλιώς Downtown. Θα κινηθούμε κατά μήκος του δρόμου Σεΐχη Ζάιντ, του ενός από τους μεγαλύτερους και πιο κεντρικούς δρόμους όπου θα δούμε πανοραμικά τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάι, την επέκταση του καναλιού Creek, το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και την κατασκευή του εναέριου μετρό τους. Μέσα από αυτή την διαδρομή θα καταλήξουμε στα πόδια του ψηλότερου πύργου στον κόσμο του Burj Khalifa (Μπουρτζ Χαλίφα) όπου θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Θα περιηγηθούμε στην περιοχή Downtown και στο Boulevard Street με τα υπέροχα μαγαζιά και θα συνεχίσουμε για την παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα. Εκεί θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο κατάρτι Burj Al Arab (Μπουρτζ Αλ Αράμπ). Θα συνεχίσουμε με στάση για φωτογραφίες σε ένα υπέροχο συγκρότημα με κάποια από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης και θα επισκεφτούμε το κέντρο Ισλαμικής Τέχνης. Η ξενάγηση μας συνεχίζετε με το τεχνητό νησί του φοίνικα Palm Jumeirah. Εκεί θα πάρουμε το εναέριο τρενάκι για να δούμε το νησί από ψηλά, τα φύλλα με τις βίλες όλων των επωνύμων, το πάρκο Aquaventure και έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του πως είναι το νησί σαν κατασκευή. Θα βγάλουμε φωτογραφίες μπροστά από το ξενοδοχείο Ατλάντις και μετά αναχώρηση  για την περιοχή Ντουμπάι Μαρίνα. Στάση για φωτογραφίες μπροστά από τον ψηλότερο στριφτό πύργο στον κόσμο. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης θα έχουμε στάση για ένα πλούσιο γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο και θα σας προτείναμε μια κρουαζιέρα με δείπνο ή να επισκεφτείτε ένα από τα πολλά εμπορικά της πόλης όπως το Dubai Mall (Ντουμπάι Μολ) ή το Emirates Mall (Έμιρεϊτς Μολ). Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΕ JEEP 4X4 ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΙΣ ΤΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΒΕΔΟΥΙΝΩΝ
Η σημερινή μέρα είναι η μέρα της περιπέτειας και της διασκέδασης, η μέρα μικρών και μεγάλων. Το πρωινό μας είναι ελεύθερο όπου μπορείτε να επισκεφτείτε κάποια από τα εμπορικά της πόλης ή να απολαύσετε την πισίνα στο ξενοδοχείο σας. Το μεσημέρι  περίπου 15.30 θα μας παραλάβουν από το ξενοδοχείο οι οδηγοί – ξεναγοί μας για το σαφάρι. Μετά από περίπου 1 ώρα διαδρομή θα φτάσουμε στο σημείο όπου θα ξεκινήσει το σαφάρι. Δενόμαστε και ξεκινάμε να διασχίσουμε την έρημο που άλλοτε διέσχιζαν τα καραβάνια. Θα κινηθούμε με τα jeep πάνω στους αμμόλοφους ενώ θα κάνουμε και στάσεις για φωτογραφίες στους αμμόλοφους και στο ηλιοβασίλεμα. Η διαδρομή μας θα καταλήξει στις τέντες των Βεδουίνων όπου θα έχουμε το δείπνο μας. Εκεί θα έχουμε και την ευκαρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, sandboard (κατάβαση αμμόλοφου με σανίδα), χέννα τατουάζ, ναργιλέ και βέβαια να απολαύσουμε χορό της κοιλιάς και το χορό του δερβίση. Και όλα αυτά κάτω από τα αστέρια της ερήμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας γεμάτοι νέες εμπειρίες. Για το βράδυ που είναι ελεύθερο ο αρχηγός μας θα σας προτείνει κάποια υπέροχα μπαρ που μπορείτε να επισκεφτείτε για ποτό.

5η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι ή όπως το λένε οι ντόπιοι το πράσινο Εμιράτο. Μετά από μια απόσταση 190 χλμ (περίπου 2 ώρες) και πριν φτάσουμε στο κέντρο της πόλης θα επισκεφτούμε το μεγαλοπρεπές Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ όπου θα ξεναγηθούμε και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες. Θεωρείτε το πιο όμορφο Τζαμί στον Μουσουλμανικό κόσμο. Αφήνουμε πίσω μας το Τζαμί διασχίζουμε την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάιντ, το προεδρικό παλάτι και φτάνουμε σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στον κόσμο, το Emirates Palace. Ένα ξενοδοχείο όνειρο με μάρμαρο, αλάβαστρο, γρανίτη και χρυσό σε όλους τους χώρους. Εκτός από χρόνο για φωτογραφίες το γραφείο μας σας προσφέρει και ένα καφέ. Απολαύστε τον!!! Το πρόγραμμά μας συνεχίζει με το πολιτιστικό χωριό του Άμπου Ντάμπι όπου θα έχουμε και το πλούσιο γεύμα μας σε παραδοσιακό εστιατόριο. Στη συνέχεια της ξενάγησης θα διασχίσουμε τον πανέμορφο παραλιακό δρόμο του Άμπου Ντάμπι και θα  καταλήξουμε στο Yas Island το νησί όπου φιλοξενεί την πίστα της Φόρμουλα Ένα. Θα κάνουμε μια στάση για φωτογραφίες και μετά θα μπούμε στην είσοδο του  Ferrari World για φωτογραφίες και για τους λάτρεις αγορές αναμνηστικών από την μεγαλύτερη boutique Ferrari στον κόσμο ( δεν περιλαμβάνετε η είσοδος στα παιχνίδια του πάρκου). Η συνέχεια είναι η επιστροφή μας στο Ντουμπάι. Το βράδυ σας είναι ελεύθερο όπου μπορείτε να επισκεφτείτε κάποια από τα εμπορικά ή προαιρετικά να κάνετε το An Other Dubai. Μια 5ωρη ξενάγηση με επίσκεψη στους υπέροχους, μαγικούς κήπους του Ντουμπάι και το παγκόσμιο χωριό που είναι μοναδικό στο είδος του ( το προαιρετικό αυτό λαμβάνει χώρα από Νοέμβριο – Μάρτιο). Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΘΗΝΑ
Το ταξίδι μας φτάνει στο τέλος του, μεταφορά στο αεροδρόμιο και παίρνουμε την πτήση επιστροφής για Αθήνα με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

*** ΣΤΟ 5ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

 

-2 ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ 5ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ 5ΗΜΕΡΟ ΚΑΙ 6 ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-ΧΡΗΣΗ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ

-ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ EMIRATES PALACE ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ

-6ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-ΜΟΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

 

 

ΤΙΜΕΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ – ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

 

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

GULF AIR

EMIRATES

TURKISH

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Ή ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ


  5 ΗΜΕΡΕΣ

2 ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ

ΣΑΦΑΡΙ & ΤΕΝΤΕΣ

ΒΕΔΟΥΙΝΩΝ

3 ΓΕΥΜΑΤΑ

 

GOLDSTATE

4*SUP

490 €

540 €

600 €

+ 185 €

SOMEWHERE

TECOM 4* SUP

525 €

620 €

685 €

+ 230 €

MEDIA ROTANA

5*SUP

565 €

660 €

725 €

+ 270 €

NASSIMA

5* LUX

710 €

740 €

800 €

+ 300 €

 

 6 ΗΜΕΡΕΣ

2 ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ

ΣΑΦΑΡΙ & ΤΕΝΤΕΣ

ΒΕΔΟΥΙΝΩΝ

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ

EMIRATES PALACE

4 ΓΕΥΜΑΤΑ

 

GOLDSTATE

4*SUP

630 €

685 €

760 €

+ 230 €

SOMEWHERE

TECOM 4* SUP

700 €

780 €

855 €

+ 285 €

MEDIA ROTANA

5*SUP 

770 €

840 €

915 €

+ 330 €

NASSIMA

5* LUX 

885 €

905 €

980 €

+ 380 €

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
-Για τις αναχωρήσεις με Emirates Παρασκευή και Σάββατο+20€ το άτομο
-Πετάξτε από/προςτην υπόλοιπη Ελλάδα με 155 € (Emirates) & 70 € (Gulf Air)*
    *Η τιμή είναι κατ’άτομο και ισχύει κατόπν διαθεσιμότητας

 

Περιλαμβάνονται:
-Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα, Θεσ/νίκη/Ντουμπάι/Αθήνα, Θεσ/νίκη
-Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
-Πρωινό μπουφέ
-Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
-Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός
-Ξενάγηση παλιάς πόλης του Ντουμπάι με έλληνα διπλοματούχο ξεναγό & γεύμα
-Ξενάγηση μοντέρνας πόλης του Ντουμπάι με έλληνα διπλοματούχο ξεναγό & γεύμα
-Είσοδοι σε μουσεία, εισιτήριο εναέριου μετρό στο νησί του Φοίνικα
-Σαφάρι με τζιπ 4 x4 και δείπνο στις τέντες των Βεδουίνων
-Βόλτα με καμήλες, χέννα τατουάζ, ναργιλές στις τέντες στο σαφάρι
-Ξενάγηση Άμπου Ντάμπι με έλληνα διπλοματούχο ξεναγό & γεύμα για όσους κάνουν το 6ήμερο πρόγραμμα
-Καφές και είσοδος στο ξενοδοχείο Emirates Palace στο Άμπου Ντάμπι για όσους κάνουν το 6ήμερο πρόγραμμα
-Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης
-Ενημερωτικά έντυπα

Δεν περιλαμβάνονται:
-Φόροι αεροδρομίων 310 €
-Νέος δημοτικός φόρος ξενοδοχείων Ντουμπάϊ καταβάλλεται κατά το check-in στο ξενοδοχείο ως εξής (κόστος ανα δωμάτιο την βραδυά): 5* 20AED (περίπου 5€), 4* 15AED (περίπου 4€)
-Φιλοδωρήματα 15 € ( δεν ισχύει για παιδιά κάτω των 12) πληρωτέα στον αρχηγό σας
-Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

 

EMIRATES ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

GULF AIR ΜΕΣΩ ΜΠΑΧΡΕΪΝ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΘΗΝΑ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ

17:55

00:20

ΑΘΗΝΑ

ΜΠΑΧΡΕΪΝ

ΜΠΑΧΡΕΪΝ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ

14:15

20:20

19:05

22:35

ΝΤΟΥΜΠΑΙ

ΑΘΗΝΑ

11:50

15:25

ΝΤΟΥΜΠΑΙ

ΜΠΑΧΡΕΪΝ

ΜΠΑΧΡΕΪΝ

ΑΘΗΝΑ

13:00

14:00

13:15

17:55

TURKISH ΜΕΣΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

TURKISH ΜΕΣΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ

09:45

19:30

12:05

01:05

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ

14:30

19.30

16:55

01:05

ΝΤΟΥΜΠΑΙ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

02:40

08:30

06:40

08:50

ΝΤΟΥΜΠΑΙ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ

02:40

08:35

06:40

09:00

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
-Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ και για ελάχιστη συμμετοχή 8 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής το γραφείο μας έχει το δικαίωμα για επιπρόσθετη χρέωση
-Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
-Τα ξενοδοχεία ενδέχεται λόγω overbooking να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας και τοποθεσίας
-Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα. Η όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
-Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε εγκύους, παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών και σε ενήλικες άνω των 75 ετών
-Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό για εγγύηση με το check in το οποίο επιστρέφετε με την αναχώρηση εφόσον δεν υπάρχει κάποια εξτρά χρέωση
-Το Check in και η παραλαβή δωματίων γίνεται κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο και ειδικές απαιτήσεις υλοποιούνται επιτόπου κατόπιν διαθεσιμότητας.
-Διαφορά ώρας με το Ντουμπάι 1 ώρα το καλοκαίρι και 2 ώρες το χειμώνα είναι μπροστά
-Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες Ισοτιμίες νομισμάτων (1 ευρώ =1,10 δολάρια)
-Κάθε νέα έκδοση του τιμοκατάλογου καταργεί τον προηγούμενο
-Οι τιμές είναι για την κατηγορία των στάνταρ δωματίων. Για δωμάτιο άλλης κατηγορίας επικοινωνήστε μαζί μας
-Τα εξτρά κρεββάτια είναι πτυσσόμενα και δεν ενδείκνυτε για ενήλικες.
-Κάποια στάνταρ δωμάτια δεν επιδέχονται εξτρά κρεββάτι οπότε θα πρέπει να δούμε ανώτερη κατηγορία με την σχετική επιβάρυνση διαφοράς.
-Επικοινωνήστε μαζί μας για παιδικές εκπτώσεις
-26-29/11, 29/01-02/02, 18-22/02 είναι περίοδοι εκθέσεων και υπάρχουν επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία. 

 

 

 

Για διαθεσιμότητα και κρατήσεις , επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ    :   210-32 19 362 / 32 19 750 / [email protected]  

ΛΑΡΙΣΑ   :   2410-259 401-2 / [email protected] 

 

DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
DUBAI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
ABU DHABI
Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης