Αθαμανικά όρη-Τζουμέρκα-Λευκάδα , 3 ήμερη οδική εκδρομή ,αναχώρηση 28 Οκτωβρίου από Αθήνα , από 135 ευρώ με ημιδιατροφή!

 

ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ

 

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ,ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ,ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ,ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ 

 

Αναχώρηση 28 Οκτωβρίου 2020

 

Διάρκεια εκδρομής: 3 ημέρες

 

Από 135!

 

Πρόγραμμα εκδρομής

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/10/2020

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ Ε.Ο. στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν. Εν συνεχεία μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ και οδεύοντας τα νότια της Τριχωνίδας θα φτάσουμε στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΘΕΡΜΟΥ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζοντας τον γύρο της λίμνης από την βόρεια πλευρά θα περάσουμε το ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση και θα καταλήξουμε στην ΑΡΤΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ’’ BYZANTINO ‘’ 4**** (5km. από την πόλη). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 29/10/2020

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΤΑ. Αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε για τα ωραιότερα χωριά των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, γεμάτα από έλατα. Μετά από μια διαδρομή που θα μας μαγέψει πραγματικά βλέποντας πετρόχτιστα χωριά, καταρράκτες, παλιά γεφύρια και διασχίζοντας τα ΑΓΝΑΝΤΑ θα φτάσουμε στο καταπληκτικό Σπήλαιο της ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ. Εντυπωσιακοί χρωματισμένοί σταλαγμίτες κάτω από τους οποίους έχουν σχηματιστεί 3 λίμνες, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για το χαρακτηριστικότερο Τζουμερκιώτικο χωριό τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες της Στρογκούλας, από τις πιο επιβλητικές κορυφές των Τζουμέρκων, παραμονή, γεύμα στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο με μία ενδιάμεση στάση στο γεφύρι της ΑΡΤΑΣ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/10/2020

Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ με την γραφική μαρίνα της. Εν συνεχεία για το τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, γεύμα. (Όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να κάνουν μια μικρή προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο νησάκι ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση, έξοδα ατομικά). Επιστροφή για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΑΝΤΙΡΡΙΟ θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 135 ευρώ με ημιδιατροφή

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1) Το εισιτήριο του πούλμαν,
2) το ξενοδοχείο ’’ BYZANTINO ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια (5km από την ΑΡΤΑ) ,
3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ,
4) τα 2 Δείπνα,
5) Αρχηγό – Συνοδό ,
6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο,
7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

 

 

 

Για διαθεσιμότητα και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ    :   210-32 19 362 / 32 19 750 / [email protected]  

ΛΑΡΙΣΑ   :   2410-259 401-2 / [email protected]   

 

ΤΣΟΥΜΕΡΚΑ
ΤΣΟΥΜΕΡΚΑ
ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
ΛΕΥΚΑΔΑ
ΛΕΥΚΑΔΑ
Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης