ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΑ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ !

ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 3/5/20

 


Πρόγραμμα εκδρομής 


1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση 08:00, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε με ενδιάμεσο σταθμό το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ, γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ
Το πρωί μπορούμε να κάνουμε λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη η στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά να πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ημέρα μας. Αμέσως μετά θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ημαθίας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, για λουτροθεραπεία και περιπάτους στα σκιερά μονοπάτια του ποταμού. Δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, στους πρόποδες του Βέρμιου. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ.


ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 132€
ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 118€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 35€

    ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στην περιοχή
  ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.
 • Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

   

  Για διαθεσιμότητα και πληροφορίες όσον αφορά το αναλυτικό πρόγραμμα και για κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

  ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΑΘΗΝΑ: 210 32 19 362 - 750, [email protected]

  ΛΑΡΙΣΑ: 2410 259 401 - 402, [email protected]  

   

   Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης