ΚΑΝΚΟΥΝ - ALL INCLUSIVE - 8ήμερο αεροπορικό πακέτο - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023, από 970€!

ΚΑΝΚΟΥΝ - ALL INCLUSIVE

 

Δώρο η ολοήμερη εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο Τσίτσεν Ιτζά, κολύμπι σε ιστορική Σενότε, βόλτα στο Βαγιαδολίδ με γεύμα, αλλά και τα εισιτήρια του καταμαράν για “το νησί των γυναικών” Isla Mujeres & στο Cancun Scenic Tower

 

8ήμερο αεροπορικό πακέτο

ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΞΕΝΑΓΟ

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

 

Καθημερινές αναχωρήσεις με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων

 

από  970€ ! 

 

Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχεία 4*

Πρόγραμμα All Inclusive (όλα τα ποτά & γεύματα), εντός του ξενοδοχείου

 Ολοήμερη εκδρομή με γεύμα στη πυραμίδα Ελ Καστίγιο στον αρχαιολογικό χώρο Τσίτσεν Ιτζά, με δυνατότητα για κολύμπι σε Σενότε και στάση γνωριμίας στην αποικιακή Βαγιαδολίδ

Εισιτήρια με το πολυτελές Καταμαράν XCaret για το «νησί των γυναικών» Isla Mujeres & εισιτήριο εισόδου στο Cancun Scenic Tower, που προσφέρει τη καλύτερη θέα στη περιοχή.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ KANKOYN

 

Ημέρα 1η: ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ – ΚΑΝΚΟΥΝ (με ενδιάμεση σταθμό)

Άφιξη την ίδια ημέρα (στη περίπτωση πρωινής αναχώρησης). Μεταφορά στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση

Ημέρα 2η: ΚΑΝΚΟΥΝ

Ημέρα ελεύθερη για να χαλαρώσετε στις εγκαταστάσεις της μονάδας σας, ή για να επισκεφθείτε και να κολυμπήσετε στη διάσημη παραλία Πλάγια Ντελφίνες. Το βράδυ μην παραλείψετε να διασκεδάσετε σε ένα από τα κλαμπ ή να περπατήσετε στα μαγαζιά της κοντινής περιοχής Party Zona.

Ημέρα 3η: ΚΑΝΚΟΥΝ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙKH ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥΛΟΥΜ - ΣΕΝΟΤΕ (κάθε Παρασκευή & Δευτέρα) Προαιρετικά μετά το πρωινό, μπορείτε να ακολουθήσετε μία εκδρομή στον υπέροχο αρχαιολογικό χώρο του Τουλούμ και έτσι θα μπορέσουμε να δούμε τους ναούς και τα απομεινάρια κατοικιών της προ-Κολομβιανή εποχής που εξυπηρετούσαν ως το μεγάλο λιμάνι των Μάγια . Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε μία βάρκα για να κολυμπήσουμε με αναπνευστήρα στον δεύτερο μεγαλύτερο ύφαλο του κόσμου και έτσι να παρατηρήσουμε την θαλάσσια ζωή. Ακολουθεί η επίσκεψή μας σε ένα μοναδικό τοπίο στα αναζωογονητικά νερά ενός Ιερού Σενότε (υπόγειες λίμνες και δίκτυο ποταμιών). Θα ακολουθήσει στάση για γεύμα και μεταφορά πίσω στο Κανκούν. Διανυκτέρευση.  

Ημέρα 4η: ΚΑΝΚΟΥΝ-ΤΣΙΤΣΕΝ ΙΤΖΑ-ΣΕΝΟΤΕ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-KANKOYN

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε οδικώς για τον Αρχαιολογικό Χώρο Τσιτσέν Ιτζά.

Τα σημαντικότερα μνημεία των Μάγια στην περιοχή αυτή είναι: το παρατηρητήριο των άστρων, το γήπεδο μπάλας σε σχήμα Τ, που παίζονταν με αποκρούσεις της μέσης από επίλεκτους αθλητές και ο νικητής θα δώριζε την ζωή του στην θεότητα Κουκουλκάν (το ανθρωπόμορφο φτερωτό φίδι), η πυραμίδα Οσουάρι, η Ιερή Σενότε (το πηγάδι του θανάτου) και το σημαντικότερη όλων η Μεγάλη Πυραμίδα (Ελ Καστίγιο) με τέσσερις σειρές από σκάλες (η κάθε σειρά από 91 σκαλοπάτια και με συνολικό αριθμό σκαλών 365, ίσο με τον αριθμό ημερών του ηλιακού έτους και 18 πεζούλια ίσο με τους μήνες του ημερολογίου των Μάγια).

Θα ακολουθήσει στάση στη Σενότε Ουμπίκου (Hubiku), που στη γλώσσα των Μάγια σημαίνει «Η φωλιά των Ιγκουάνα». Εδώ τα νερά είναι διαυγή και φρέσκα με βάθος τα 27 μέτρα και πλάτος τα 50, ενώ οι μεσημεριανές δέσμες φωτός δημιουργούν ένα υπέρτατο θέαμα που προκαλεί τον κόσμο να βουτήξει στα υπέροχα νερά της !

Αφού κολυμπήσετε και απολαύσετε το μπάνιο σας σε μία Σενότε, θα ακολουθήσει στάση για γεύμα και χρόνος ελεύθερος στο αποικιακό Βαγιαδολίδ ή αλλιώς Ζάκι (Λευκό Γεράκι) όπως την ονόμαζαν οι Μάγια. Η πόλη-κόμβος αποτελούσε ένα σημαντικό σταθμό για τους εμπόρους ή τους προσκυνητές των κοντινών Τσίτσεν Ιτζά & Κόμπα . Επίσης η πόλη από τη νεότερη ιστορία της ονομάζεται και «Ηρωική», λόγω της γνωστής Μεξικάνικης Επανάστασης. Αξίζει να αγοράσετε αναμνηστικά, κοσμήματα, κεντήματα, παραδοσιακά ενδύματα (χούπιλ ή γκουαγιαμπέρας) & αιώρες. Άλλωστε η πόλη φημίζεται για τη παράδοση στη κλωστοϋφαντουργία της. Μην ξεχάσετε επίσης να δοκιμάσετε Κοτσινίτα Πιμπιλ, Λομίτος & Εσκαμπέτσε οριεντάλ . Επιστροφή στο Κανκούν.

Ημέρα 5η: ΚΑΝΚΟΥΝ – ΙΣΛΑ ΜΟΥΧΕΡΕΣ

Ημέρα ελεύθερη για χαλάρωση και μπάνιο στην Μεξικάνικη Καραϊβική.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το κοντινό «νησί των γυναικών» Ισλα Μουχέρες. Εμείς σας έχουμε εξασφαλίσει ακτοπλοϊκά εισιτήρια με το πολυτελές Καταμαράν XCaret καθώς και εισιτήριο εισόδου στο Cancun Scenic Tower, που προσφέρει τη καλύτερη θέα στη περιοχή.

Μην παραλείψετε στο νησί Isla Mujeres, να περπατήσετε στα γραφικά πολύχρωμα μαγαζιά του και να κάνετε τις αγορές σας σε αναμνηστικά. Επίσης μπορείτε να ρωτήσετε και να κολυμπήσετε οργανωμένα με μάσκα και αναπνευστήρα και έτσι να δείτε το θαλάσσιο μουσείο με τα άλματα στο βυθό ! 

Ημέρα 6η: ΚΑΝΚΟΥΝ

Κατά την παραμονή σας στην ευρύτερη περιοχή, μπορείτε να εμπλουτίσετε την ημέρα σας με επίσκεψη σε ένα από τα οργανωμένα πάρκα ή την κρουαζιέρα στη Καραϊβική με το Καταμαράν του ομίλου Xcaret.

Σελ-Χα (Xel-Ha) Ένα φυσικό θαύμα και ειδικό πάρκο για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την υποβρύχια ζωή με τα πολύχρωμα ψάρια της Καραϊβικής. Και εδώ ο μπουφές και το μπαρ είναι ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του πάρκου.

Ες-Πλορ (Xplor) Ταξιδέψτε στον ουρανό, στη ζούγκλα και κάτω από τη γη. Η περιπέτεια στο μεγαλείο της. Ξεκινήστε με καταβάσεις με τα zip-lines και ακολουθήστε τις αποστολές στη ζούγκλα μα αμφίβια οχήματα.

Ες-Πλορ Φουέγκο (Xplor Fuego) Η περιπέτεια του Xplor συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια της νύχτας με συναρπαστικές δραστηριότερες κολυμπώντας σε ποταμούς με σταλακτίτες, πετώντας με zip-line και κολυμπώντας σε κρυφές σενότες…και όλα αυτά μέσα από φωτιές

 Σαβάζ (Xavage) Κάντε ράφτινγκ σε κρυστάλλινα νερά, νιώστε τη ταχύτητα με σκάφος τζετ, περπατήστε πάνω σε σχοινιά που κρέμονται στον αέρα ή οδηγείστε ένα φορτηγό τέρας Σοσιμίλκο (Xoximilco) Ένα διαρκές Μεξικάνικο πάρτι (φιέστα) με όλα τα παρελκόμενα…βόλτα με γόνδολες στα κανάλια, ζωντανή μουσική και εορτασμοί με τεκίλα ! Από 19.00-23.00 Σένσες (Xenses) Δυο μονοπάτια δραστηριοτήτων με περισσότερα από 50 φανταστικά σενάρια για να διεγείρουν τις αισθήσεις σας. Στο απόλυτο σκοτάδι, όλα είναι πιθανά !

Σιμπαλμπά (Xibalba) Η πύλη προς τον άγνωστο υπόγειο κόσμο του Γιουκατάν. Ένα φυσικό καταφύγιο που φιλοξενεί πολλές δραστηριότητες ρίχνοντας μία ματιά στους αρχαίους και σύγχρονους φυσικούς θησαυρούς της χώρας, από μία διαφορετική οπτική γωνία.

Εσκαρέτ Σέιλινγκ (Xcaret Xailing) Γνωρίστε το νησί των γυναικών (Isla Mujeres) κάνοντας μία σύντομη κρουαζιέρα μέχρι το Κανκούν, περάστε αξέχαστες στιγμές στο νησί, περπατήστε στην αγορά του, ανακαλύψτε μοναδικές παραλίες, δείτε το υδάτινο μουσείο του νησιού με τα αγάλματα του βυθού, δείτε την καλύτερη θέα του Κανκούν από το Scenic Tower και δοκιμάστε τον τρόπο ζωής της Καραϊβικής…και όλα αυτά με μία σύντομη κρουαζιέρα !

Ημέρα 7η: KANKOYN – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι την μεταφορά μας για το διεθνές αεροδρόμιο του Κανκούν.

Ακολουθεί πτήση για Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.

Ημέρα 8η: ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα.  

ΤΙΜΕΣ

 

Ξενοδοχεία στο Κανκούν

Σε πρόγραμμα All Inclusive

Τιμή ανά άτομο σε ΔΙΚΛΙΝΟ

Κόστος

επιπλέον

διαν/σης

Φόροι

Αερ/μίων

CANCUN BAY RESORT 4*

(σε double standard room)

€ 970

€ 75

€ 410

Στη περίπτωση επιλογής άλλων ξενοδοχείων, θα υπάρχει η κάτωθι συνολική επιβάρυνση

CLUB GR SOLARIS 5*

(σε double deluxe room)

+€240

€ 100

€ 410

Seadust Hotel 5*

(σε double Suite)

+€240

€ 100

€ 410

Wydham Alltra Cancun 4*sup

(σε standard double)

MAΙ / IOYN / IOYΛ / ΣΕΠ / ΟΚΤ / ΝΟΕ

+€420

€ 110

€ 410

Wydham Alltra Cancun 4*sup

(σε standard double)

IOYΛ / ΑΥΓ

+€520

€ 125

€ 410

RIU Palace Las Americas 5*

(σε Junior Suite)

ΜΑΙ / ΙΟΥΝ / ΙΟΥΛ / ΑΥΓ / ΝΟΕ / -10 ΔΕΚ

+€600

€ 135

€ 410

RIU Palace Las Americas 5*

(σε Junior Suite)

ΣΕΠ / ΟΚΤ

+ €440

€ 110

€ 410

  

Τοπικοί δημοτικοί φόροι (περίπου € 3 ανά άτομο / ημέρα), πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

 • Διεθνή αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε ειδική εκπτωτική τιμή σε πτήσεις της Turkish
 • Δύο (2) κύριες αποσκευές ανά άτομο 
 • Μεταφορά από και προς το διεθνές αεροδρόμιο του Κανκούν 
 • 6 (έξι) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Cancun Bay Resort 4* 
 • All Inclusive πρόγραμμα εντός του ξενοδοχείου με όλα τα γεύματα & ποτά 
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα 
 • Τέλη εισόδων (π.χ. Μουσεία) 
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α. 
 • Τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό 
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα 
 • Τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία.
 • Τουριστικός φόρος εισόδου στο Γιουκατάν (περίπου $ 50 δολάρια Αμερικής) 
 • Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση 
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
 •  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων. Οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού καθώς, οι επισκέψεις – εκδρομές σε όλο το πρόγραμμα, γίνονται ομαδικά με αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό.

Οι τιμές βασίζονται σε ειδικό ναύλο της Turkish. Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.

Το check in /check out στα ξενοδοχεία είναι μετά τις 14:00 μ.μ.

 Ανάλογα με την εποχικότητα ενδέχεται να υπάρχουν επιβαρύνσεις στα κοστολόγια. Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.

Υποχρεωτική συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας εισόδου στο Γιουκατάν με χρέωση τουριστικού φόρου εισόδου (περίπου $ 50) 

 
 
 Για  πληροφορίες όσον αφορά  το αναλυτικό πρόγραμμα  και για κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.
 

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

ΑΘΗΝΑ    :   210-32 19 362 / 32 19 750 / [email protected]  

ΛΑΡΙΣΑ   :   2410-259 401-2 / [email protected]

RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA
CANCUN (2)
CANCUN (2)
CANCUN (1)
CANCUN (1)
isla-mujeres
isla-mujeres
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης