Πρωτομαγιά 2020 στη Χαλκιδική 4ήμερη οδική εκδρομή από Αθήνα!

 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Πρωτομαγιά 2020


Αναχώρηση 30/04


Πρόγραμμα εκδρομής 

1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση στις 08:00, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ για γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην Καλλιθέα, στο ‘’πρώτο πόδι’’ της Χαλκιδικής, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και τα μαγευτικά τοπία του «δεύτερου ποδιού» της Χαλκιδικής στη ΣΙΘΩΝΙΑ, (ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ - ΣΑΡΤΗ - ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ - Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ ) θα μας χαρίσουν μοναδικές εικόνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και το απόγευμα μια όμορφη εκδρομή - περιήγηση στην Κασσάνδρα, ( ΣΙΒΗΡΗ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ) θα κλείσουν ευχάριστα, τη μέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση

3Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση


4Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα. Η διαδρομή μας έξω από τη Θεσσαλονίκη, μας οδηγεί στους πρόποδες του Ολύμπου και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Στην περιοχή του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, θα έχουμε γεύμα προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, η τελευταία μας στάση, πριν φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.


ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:  ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ   ΔΩΜΑΤΙΑ        178 €

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ                                      150€

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                                     60 €  

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*  ( ATHOS  PALACE ).
  • Τρία πρωινά  και  τρία  δείπνα  σε μπουφέ
  • Αρχηγό –συνοδό.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος  διαμονής.

 

Για διαθεσιμότητα και πληροφορίες όσον αφορά το αναλυτικό πρόγραμμα και για κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΗΝΑ: 210 32 19 362 - 750, [email protected]
ΛΑΡΙΣΑ: 2410 259 401 - 402[email protected]Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης