ΣΚΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

ΣΚΥΡΟΣ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

30/4  ΕΩΣ  3/5/20


 

Πρόγραμμα εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση  νωρίς  το  πρωί  για  Κύμη  με  ενδιάμεση  στάση  στην  πόλη  της  ΧΑΛΚΙΔΑΣ, επιβίβαση στο   Ferry  Boat  και απόπλους  για Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου, μεταφορά και τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο Skiros Palace πάνω σε υπέροχη παραλία. Χρόνος  ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό  και αναχώρηση για το βόρειο μέρος του νησιού, με τα πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, μικρά εκκλησάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Αμέσως μετά  θα  επισκεφθούμε  την παλιά χώρα της Σκύρου, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου, στη σκιά ενός Μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Επιστροφή, στο ξενοδοχείο, χρόνος  ελεύθερος,   δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό  και  επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς  και  τον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα, με την αμμουδερή παραλία. Χρόνος   ελεύθερος,   επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο,  διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΟΥ  ΠΑΣΧΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού. Θα επισκεφθούμε την όμορφη παραλία της Καλαμίτσας  και   λίγο αργότερα το παραθαλάσσιο χωριό Πεύκο,  κλείνοντας  έτσι  την  επίσκεψη  μας  στο νησί. Μετάβαση  στη  συνέχεια  στο λιμάνι  στα  Λινάρια   και επιβίβαση στο  Ferry  Boat  για Κύμη   και συνεχίζουμε  για  AMAΡΥΝΘΟ, στάση,   άφιξη στην  Αθήνα το  βράδυ
.

 

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:  ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ   ΔΩΜΑΤΙΑ         188€

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ                                      160€

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                                      60€  

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο   4* (SKYROS  PALACE).
  • Τρία  πρωινά  και  τρία  δείπνα.
  • Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια  ΚΥΜΗ  -  ΣΚΥΡΟ  και  αντίστροφα.
  • Αρχηγό – συνοδό.
  • Φόρος  διαμονής.
  • Φ.Π.Α.

 

 Για διαθεσιμότητα και πληροφορίες όσον αφορά το αναλυτικό πρόγραμμα και για κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΗΝΑ: 210 32 19 362 - 750, [email protected]
ΛΑΡΙΣΑ: 2410 259 401 - 402[email protected]Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης