ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ - ΘΑΣΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!

 ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ -  ΘΑΣΟΣ

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ

ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ - ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

30/4  -  3/5/20

 

Πρόγραμμα εκδρομής 

1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, με τη μοναδική θέα στη θάλασσα του Θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μία θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την "αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου" και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή - προσκύνημα και συνεχίζουμε για την επίσκεψη μας στο ΣΠΗΛΑΙΟ της ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης. Ο πλούσιος διάκοσμος του περιλαμβάνει, εκτός από τεράστιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες σε διάφορους χρωματισμούς και τους σπάνιους εκκεντρίτες. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ. Χρόνος ελεύθερος στο χώρο του Δημοτικού κήπου και την πλατεία Ελευθερίας, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο Ferry boat και απόπλους για  το  όμορφο  νησί της  ΘΑΣΟΥ. Πρώτος  σταθμός  ο  Λιμένας  και  συνεχίζουμε  για το γύρο του νησιού, ΣΚΑΛΑ – ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, για να φθάσουμε και  να  επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Η  διαδρομή  μας  ακολούθως  από  τη  ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ μας  οδηγεί  στην παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ,  γεύμα  προαιρετικά. Το  απόγευμα  επιστροφή στο λιμάνι  και επιβίβαση στο  Ferry boat  για  ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΚΑΒΑΛΑ.

4Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή, πλέον, διαδρομή με μικρή ευχάριστη παράκαμψη, στους πρόποδες του Ολύμπου και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, αλλά και το Λιτόχωρο, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.   

 

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:  ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ   ΔΩΜΑΤΙΑ          188€

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ                                       160€

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                                       60€  

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ESPERIA 3*, στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ.
  • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
  • Τρία δείπνα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος  διαμονής.

 

Για διαθεσιμότητα και κρατήσεις δωματίων, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ    :   210-32 19 362 / 32 19 750 / [email protected]  

ΛΑΡΙΣΑ   :   2410-259 401-2 / [email protected]  Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης