ΜΕΤΣΟΒΟ - ΓΕΦΥΡΙ ΑΖΙΖ ΑΓΑ – ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΝΙΤΣΑΣ - ΤΕΧΝΙΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020

ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΠΙΝΔΟΥ

ΜΕΤΣΟΒΟ - ΓΕΦΥΡΙ ΑΖΙΖ ΑΓΑ – ΣΑΜΑΡΙΝΑ
ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΝΙΤΣΑΣ - ΤΕΧΝΙΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

1 ΕΩΣ 3/5/20

Πρόγραμμα εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30, στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις για την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, σχετική παραμονή, επίσκεψη και ακολουθώντας την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, καταλήγουμε στο ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και ‘περιπλάνηση’ στον ορεινό όγκο της Πίνδου. Ξεκινάμε με το ψηλότερο γεφύρι της Δυτικής Μακεδονίας “το γεφύρι Αζίζ Αγά” κοντά στο Τρίκωμο. Ακολουθεί η ΣΑΜΑΡΙΝΑ ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μέτρων, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε με κατεύθυνση την νοτιοδυτική πλευρά του Νομού, για να επισκεφθούμε το ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ στην Ανίτσα, την περιοχή δηλαδή όπου αναχαιτίστηκε η ιταλική προέλαση το 1940. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μέτσοβο, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό, επίσκεψη στη νότια πλευρά της τεχνητής λίμνης του Αώου. Είναι η μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της Ελλάδος, κατασκευάστηκε το 1987, με επτά φράγματα που έχουν γίνει για την ύδρευση και ηλεκτροδότηση των γύρω περιοχών. Βρίσκεται 20 χλμ. βορειοανατολικά του Μετσόβου σε υψόμετρο 1.350 μέτρων, ανάμεσα σε δύο εθνικά πάρκα, της Βάλια Κάλντα και του Βίκου - Αώου. Είναι ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο με πολλά νησάκια στο εσωτερικό της λίμνης, με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Επιστρέφουμε για να ακολουθήσουμε τη διαδρομή μας προς Αθήνα μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 138€
ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 120€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 40€

      ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
 • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
 • Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός. 
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

  Για διαθεσιμότητα και κρατήσεις δωματίων, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

  ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  ΑΘΗΝΑ    :   210-32 19 362 / 32 19 750 / [email protected]  

  ΛΑΡΙΣΑ   :   2410-259 401-2 / [email protected]  

 Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης