ΖΑΚΥΝΘΟΣ 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020 ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ !

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

30/4 EΩΣ 3/5/20


1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το λιμάνι της ΚΥΛΛΗΝΗΣ με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΖΑΚΥΝΘΟ, άφιξη, χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη και γεύμα προαιρετικά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το λόφο του ΣΤΡΑΝΗ, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο στην Ελευθερία, ακολουθεί το πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα, η εκκλησία της Χρυσοπηγής και το Βενετσιάνικο κάστρο. Λίγο αργότερα στην παραλία ΛΑΓΑΝΑ θα έχουμε χρόνο για γεύμα προαιρετικά. Μετά το μεσημέρι καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό συνεχίζουμε τη γνωριμία με το νησί με επίσκεψη στο χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ με την εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ, καθώς και τα χωριά ΑΓ. ΛΕΩΝ - ΕΞΩ ΧΩΡΑ - ΜΑΡΙΕΣ - ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ (στάση για να επισκεφτούμε τη Μονή, όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος).. Αμέσως μετά περνώντας από τις ΒΟΛΙΜΕΣ θα καταλήξουμε στην παραλία του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για γεύμα προαιρετικά η εναλλακτικά επίσκεψη στις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
4Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό θα έχουμε την τελευταία μας γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου και χρόνο για επίσκεψη στην εκκλησία του ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, το ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ και ΚΑΛΒΟΥ, το γραφικό λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα. Το μεσημέρι απόπλους για ΚΥΛΛΗΝΗ και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 178€
ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 150€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 60€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Διαμονή, 3 διαν/σεις, στo ξενοδοχείο PLAZA PALACE 3* στο Τσιλιβί.
 • Ημιδιατροφή, ( 3 πρωινά / 3 δείπνα).
 • Αρχηγό - συνοδό.
 • Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ- ΖΑΚΥΝΘΟ- ΚΥΛΛΗΝΗ.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

  Για διαθεσιμότητα και πληροφορίες όσον αφορά το αναλυτικό πρόγραμμα και για κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με γραφείο μας.

  ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΑΘΗΝΑ: 210 32 19 362 - 750, [email protected]
  ΛΑΡΙΣΑ: 2410 259 401 - 402[email protected]

 Mailing List mailing list
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης